raakaaineet
4 kananmunaa
n. 4 dl sokeria
225g voisulaa
n. 4dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
2 tl kanelia
1 tl suolaa
300g karkeaa porkkanaraastetta
----------------------------------------------------------------------------------------------------
PÄÄLINEN,
200g maustamatonta suletejuustoa tai tuorejuustoa
250 g tomusokeria
100 g pehmeää voita
3 tl vanilijasokeria
päälle, mantelirouhetta tai nompparelleja.
OHJE,
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Lisää voisula, kuivat aineet ja porkkanaraaste, sekoita
3. Paista 200 asteessa n. 25 min
(uunipellillinen)
TÄYTE
- Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, pehmeä voi ja vaniljasokeri
- Levitä jäähtyneen tortun päälle
- Päälle mantelirouhetta
- Anna jähmettyä kylmässä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti